Slovenija
65 ogledov

Pony se vrača!

Pony Žiga Intihar
V Velenju so danes predstavili nov, boljši, sodobnejši in privlačnejši Pony.

Po več letih od prenehanja proizvodnje legendarnih koles Pony se ta kolesa, ki so navduševala množice, vračajo. Za novo generacijo Ponyjev skrbi podjetje GOR Kolesa, čigar lastnika sta družbi BTC d.d. in Gorenje d.d., ki je blagovno znamko tudi kupilo.
 
Kolesa bodo sestavljali v Velenju, težko pričakovane retro lepotce pa so javnosti prvič pokazali na posebni predstavitvi v proizvodnih prostorih v Velenju. Čeprav Ponyji ostajajo prepoznavni, gre za sodobnejša in privlačnejša kolesa s še bolj izpiljeno ergonomijo ter vrhunskimi materiali. Poudarek pri izdelavi novih koles Rog, ki bodo na ulice zapeljali spomladi, je predvsem na kakovosti in odličnem dizajnu.

Pony | Avtor: Žiga Intihar Žiga Intihar

 
Nova kolesa Pony so v predprodaji že na voljo  na spletni strani www.rogbikes.com, na voljo je kar 28 različic. Za prvih 500 koles velja posebna ponudba, saj bodo kupci oštevilčeno kolo unikatne serije s sedežem Brooks. Predprodaja bo potekala do pomladi, ko bo podjetje odprlo tudi posebno trgovino v Ljubljani, v kateri bodo lahko ljubitelji Rogovih koles ta tudi preizkusili.
 
Prvi Pony iz aluminija še nikoli ni imel toliko prestav – na izbiro je namreč fiksno prestavno razmerje, tri ali pet prestav. Pony se lahko pohvali tudi z veliko izbiro modelov in barvnih kombinacij, ima izboljšane vozne lastnosti, glede na višino in težo pa je prilagojen uporabnikom različnih postav, tudi mlajšim, saj so nastavljive celo ročke za zavoro.

Pony | Avtor: Žiga Intihar Žiga Intihar


Za novega Ponyja boste - odvisno od opreme in izvedbe - plačali 329, 429 ali 789 evrov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • Žurnalček 07:03 15.december 2016.

    Verjetno ne bodo imela plastične čeljusti zavor, kakot tudi ne pedale brez ležajev , kakor jih imajo tista za 100€ v velecentrih in ki ga lahko po eni sezoni , če ga otrok goni okoli bajte , stran vržeš !

  • Žurnalček 06:56 15.december 2016.

    Ocena tegale belega predstavljenega kolesa je pa - to je kolo za otroke , ne pa za odrasle .

  • Žurnalček 06:51 15.december 2016.

    Če boste delali Pony 1 se pravi tistega ki ima prtljažnik izveden že v obliki okvirja -na sliki zelen in rdeč - boste naredili dobro kolo . Kolo mora imeti vsaj za odrasle 3 notranje prestave , ter izvedbo okvirja ...prikaži veča v dveh velikostih podaljšan - na sliki so samo kratki , kar je za odrasle , da ne tolčejo s koleni svojih rok zelo važno ! Ostalo je itak Kitajsko !