Pop TV zanika govorice

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Pro Plus, po katerega med drugim spadata Pop Tv in Kanal A, pravi, da odpuščanj jeseni ne bo, bodo pa, če se gospodarska situacija ne izboljša, razmislili o nadaljnjih ukrepih.
Oglej si celoten članek

Iz neuradnih virov smo izvedeli, da naj bi se na Pro Plusu, ki je pred poletjem že odpustil približno sto stalnih in honorarnih sodelavcev, v jeseni znova manjšal število zaposlenih.

S Pro Plusa so sporočili, da so vse spremembe povezane s prilagoditvijo na trenutno ekonomsko in tržno situacijo izpeljali pred poletjem, domnevno odpuščanje pa komentirali z besedami: "Novih odpuščanj do nadaljnjega ne predvidevamo. Vsekakor pa bomo v primeru, da se makroekonomska situacija v državi ne bo izboljšala primorani razmisliti o nadaljnjih ukrepih, ki bodo zagotovili dolgoročni uspeh podjetja."

O tem, koliko mora Pro Plus še provarčevati v letošnjem letu, v omenjeni medijski hiši, pod katero spadajo televizije Pop TV, Kanal A, Brio, Kino in oto ter splenti portal 24ur.com in Voyo, ne želijo komentirati, prav tako pa ne zadovoljstva matične družbe CME s poslovanjem Pro Plusa. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:26 27. Julij 2013.

    Nepoštenih, nekorektnih in predvsem politično vodenih novinarjev je kar veliko - čim več jih odsloviti, da tudi oni spoznajo kruto …

  • 12:06 27. Julij 2013.

    Še na Telekomu Slovenije povprašajte, koliko jih bo do konca leta ostalo brez službe...

  • 10:47 27. Julij 2013.

    Prav nobeni TV hiši ni lahko preživeti v tem času, ko oglaševalskega kolača skoraj ni in je s tem financiranje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.