Črna sreda: Statistika po popravku še bolj strašljiva, kot je bila zjutraj

Foto: Profimedia Covid-19
Potem, ko so pristojni dopolnili covid statistiko s Slovenci, ki so zboleli ali umrli v tujini, je poskočilo tako število okužb, kot število smrtnih žrtev.
Oglej si celoten članek

Po zadnjih podatki so se včeraj okužili 1.504 ljudje, številka je za eno okužbo višja, kot so pristojne institucije sporočile dopoldan, saj so ji prišteli eno okužbo, ki so jo zabeležili pri Slovencih v tujini.

Še bolj strašljiva je statistika smrtnih žrtev zaradi covida-19. Ne osem, včeraj je z novim koronavirusom umrlo kar deset ljudi.

Delež pozitivnih potrjenih primerov je 25,51-odstoten.

V primerjavi s tednom prej je bilo okužb včeraj več kot dvakrat toliko, za 113 odstotkov več.  V bolnišnicah je že 333 ljudi, v intenzivni enoti jih je 55, s pomočjo ventilatorja jih diha 41. Umrlo je osem obolelih, od začetka širjenja covida-19 v Sloveniji že 200 ljudi. 

Več lahko preberete na tej povezavi.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 09:31 22. Oktober 2020.

    Ljudje vprašajte se kdo je država, DRŽAVA so vsi ljudje ne pa nekaj politikov, ki lahko terorizirajo državljane, kratijo osnovne …

  • 06:27 22. Oktober 2020.

    Grozljivo, strašljivo, rekordno....zeh...

  • 21:50 21. Oktober 2020.

    Po popravku iz Gregorčičeve... :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.