Poskus uboja

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
V noči s petka na soboto grozljiva noč v Kisovcu; uporabljeno tudi strelno orožje.
Oglej si celoten članek

Po doslej zbranih podatkih je znano, da sta se v stanovanju v Kisovcu sprla 35-letni moški in 31-letna ženska. Med prerivanjem se je sprožilo strelno orožje; krogla je zadela moškega, ki je utrpel hude telesne poškodbe in so ga z reševalnim vozilom prepeljali v ljubljanski klinični center.

Okoliščine policisti še preiskujejo, preiskava teče v smeri poskusa uboja. "Najprej bomo počakali, da bo moški v takšnem stanju, da bomo z njim lahko opravili razgovor, ravno tako smo takoj zavarovali vse sledi kaznivega dejanja in podrobnejša preiskava teh nam bo mogoče dala kakšen dodaten odgovor," nam je povedala Maja Adlešič z ljubljanske policije.

Ženska, vpletena v prepir, je na prostosti, moški pa naj bi bil zunaj življenjske nevarnosti. "Dobil je sicer hude poškodbe, krogla ga je zadela v zgornji del telesa," pove Adlešičeva in doda, da ga strel ni zadel v glavo.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.