Slovenija
17 ogledov

Poskus uboja

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
V noči s petka na soboto grozljiva noč v Kisovcu; uporabljeno tudi strelno orožje.

Po doslej zbranih podatkih je znano, da sta se v stanovanju v Kisovcu sprla 35-letni moški in 31-letna ženska. Med prerivanjem se je sprožilo strelno orožje; krogla je zadela moškega, ki je utrpel hude telesne poškodbe in so ga z reševalnim vozilom prepeljali v ljubljanski klinični center.

Okoliščine policisti še preiskujejo, preiskava teče v smeri poskusa uboja. "Najprej bomo počakali, da bo moški v takšnem stanju, da bomo z njim lahko opravili razgovor, ravno tako smo takoj zavarovali vse sledi kaznivega dejanja in podrobnejša preiskava teh nam bo mogoče dala kakšen dodaten odgovor," nam je povedala Maja Adlešič z ljubljanske policije.

Ženska, vpletena v prepir, je na prostosti, moški pa naj bi bil zunaj življenjske nevarnosti. "Dobil je sicer hude poškodbe, krogla ga je zadela v zgornji del telesa," pove Adlešičeva in doda, da ga strel ni zadel v glavo.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.