Poskus uboja na Koroškem

Foto: Profimedia Nož kri nasilje umor dokaz
Do poskusa umora je prišlo na območju policijske postaje Ravne na Koroškem.
Oglej si celoten članek

"Včeraj, 27. maja 2018, okoli pol štirih zjutraj, smo bili obveščeni o poskusu uboja na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem," so sporočili z mariborske policijske postaje. 

Na kraju so policisti ugotovili, da je 49-letni moški med prepirom zabodel 59-letnega brata. Hudo poškodovanega 59-letnika so odpeljali v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju.

49-letnika so pridržali, danes ga bodo s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja Uboj po 1. odstavku 115 člena, v zvezi s 34. členom Kazenskega zakonika 1B, privedli k preiskovalnemu sodniku.

Zagrožena kazen je od enega do petnajstih let zapora. 

En mrtev, en ranjen Podrobnosti umora: Peterica 20-letniku grozila s smrtjo, oče odgovoril s streli

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:21 28. Maj 2018.

    Ziher sta pokvarjen sok pila ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.