Poskus uboja v Radovljici

Foto: iStock razno17.06.08...lisice...foto: iStock
Nekdanjo partnerko bi najbrž pretepel do smrti, a je ukrepal občan.
Oglej si celoten članek

"Kriminalisti kranjskega sektorja kriminalistične policije so v petek, 4. maja, k preiskovalnemu sodniku pristojnega sodišča privedli moškega, ki je utemeljeno osumljen poskusa uboja nekdanje partnerke," so danes sporočili s kranjske policijske uprave.

Občan ji je najbrž rešil življenje

"Osumljenec jo je konec aprila v stanovanjskem objektu na območju Radovljice po prepiru hudo pretepel in ji na ta način poskušal vzeti življenje, pri čemer mu je izvršitev dejanja preprečil občan, ki je nasilje zaznal," so še dodali policisti. 

Preiskovalni sodnik je osumljencu, ki je bil v dogodku poškodovan, odredil pripor. Pred tem ga še niso obravnavali zaradi nasilništva.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:08 7. Maj 2018.

    Za take "junake" se najde družba, ta prava družba. Vsak strahopetec, ki položi roko na šibkejšega je sramota za moški …

  • vec
    11:16 7. Maj 2018.

    Naj reče da je bil v Tujski legiji in ima travme od takrat, zmaga in to čista, preverit ne more …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.