Slovenija > Črna kronika
8182 ogledov

Poskus uboja v Radovljici

razno17.06.08...lisice...foto: iStock iStock
Nekdanjo partnerko bi najbrž pretepel do smrti, a je ukrepal občan.

"Kriminalisti kranjskega sektorja kriminalistične policije so v petek, 4. maja, k preiskovalnemu sodniku pristojnega sodišča privedli moškega, ki je utemeljeno osumljen poskusa uboja nekdanje partnerke," so danes sporočili s kranjske policijske uprave.

Občan ji je najbrž rešil življenje

"Osumljenec jo je konec aprila v stanovanjskem objektu na območju Radovljice po prepiru hudo pretepel in ji na ta način poskušal vzeti življenje, pri čemer mu je izvršitev dejanja preprečil občan, ki je nasilje zaznal," so še dodali policisti. 

Preiskovalni sodnik je osumljencu, ki je bil v dogodku poškodovan, odredil pripor. Pred tem ga še niso obravnavali zaradi nasilništva.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • alen04 12:08 07.maj 2018.

    Za take "junake" se najde družba, ta prava družba. Vsak strahopetec, ki položi roko na šibkejšega je sramota za moški spol. Take gnoje je treba lomit, samo mlatit golazen.

  • Avatar vec
    vec 11:16 07.maj 2018.

    Naj reče da je bil v Tujski legiji in ima travme od takrat, zmaga in to čista, preverit ne more noben eli je res bil ali ne, travme pa tako al tako ima vsak, sploh če te zaprejo si zelo ...prikaži več travmatiziran, ker ti bi ven al oni ne pustijo :)