Poskus umora v Domu za starejše

Foto: Anže Petkovšek avtocestna policija
Foto: Anže Petkovšek avtocestna policija
Napadalca so policisti pridržali.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske uprave (PU) Celje so v enem od domov upokojencev na njihovem območju ponoči obravnavali poskus umora, ko je 64-letni stanovalec z nožem hudo poškodoval 71-letnega sostanovalca. Napadalca so pridržali, 71-letnik pa ni v smrtni nevarnosti, so sporočili.

V omenjenem primeru na policiji podrobnejša obvestila še zbirajo.

V zadnjih treh dneh so na območju PU Celje obravnavali tudi tri sume storitve kaznivih dejanj nasilja v družini. Osumljene bodo kazensko ovadili, izrekli so jim tudi ukrepe prepovedi približevanja žrtvam.

V lanskem letu so ukrepe prepovedi približevanja žrtvam nasilja na območju PU Celje izrekli 260 nasilnežem. Tudi v prihodnje nameravajo storili vse za zaščito žrtev, proti storilcem pa dosledno ukrepati, so sporočili.

Slovenija Toliko ljudi je na protestu prijela policija

dezurni@styia-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:33 3. Januar 2022.

    Tudi JJ jih je masovno ,pa nič ne trzate

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.