Poskušal pomagati, policija pa ga je ovadila

Foto: Žurnal24 Varuhi postave ovadili Mariborčana, ker jih je opozoril.
Mariborčan je policijo obvestil o skali na cesti, ker pa ni postavil ustrezne signalizacije, ga je policija ovadila.
Oglej si celoten članek

Mariborčan je v soboto zjutraj slovenjgraške policiste obvestil, da je na vozišču glavne ceste v kraju Javnik pri Podvelki večja skala, ki je ni mogoče odstraniti z rokami. Kmalu za tem, vendar pred prihodom policijske patrulje, se je na tem mestu zgodila prometna nesreča, zato ga bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma kaznivega dejanja neodvrnitve nevarnosti v prometu.

Še pred prihodom policijske patrulje se je namreč na omenjenem kraju zgodila prometna nesreča. Do nje je prišlo, ko je 25-letni voznik iz Maribora z osebnim avtomobilom trčil in zapeljal na kamenje na cesti, zaradi česar se je vozilo prevrnilo na streho.

Takoj za njim je pripeljala še 22-letna domačinka, ki je z avtomobilom prav tako trčila in zapeljala na kamenje, pri tem pa oplazila še na streho prevrnjeno vozilo. V prometni nesreči sta se lažje poškodovala oba voznika osebnih avtomobilov ter sopotnik v prevrnjenem vozilu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.