Slovenija
4 ogledov

Poskušal pomagati, policija pa ga je ovadila

Varuhi postave ovadili Mariborčana, ker jih je opozoril. Žurnal24 main
Mariborčan je policijo obvestil o skali na cesti, ker pa ni postavil ustrezne signalizacije, ga je policija ovadila.

Mariborčan je v soboto zjutraj slovenjgraške policiste obvestil, da je na vozišču glavne ceste v kraju Javnik pri Podvelki večja skala, ki je ni mogoče odstraniti z rokami. Kmalu za tem, vendar pred prihodom policijske patrulje, se je na tem mestu zgodila prometna nesreča, zato ga bodo policisti kazensko ovadili zaradi suma kaznivega dejanja neodvrnitve nevarnosti v prometu.

Še pred prihodom policijske patrulje se je namreč na omenjenem kraju zgodila prometna nesreča. Do nje je prišlo, ko je 25-letni voznik iz Maribora z osebnim avtomobilom trčil in zapeljal na kamenje na cesti, zaradi česar se je vozilo prevrnilo na streho.

Takoj za njim je pripeljala še 22-letna domačinka, ki je z avtomobilom prav tako trčila in zapeljala na kamenje, pri tem pa oplazila še na streho prevrnjeno vozilo. V prometni nesreči sta se lažje poškodovala oba voznika osebnih avtomobilov ter sopotnik v prevrnjenem vozilu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.