Poskušal umoriti partnerico

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
57-letni moški v sobi stanovanjske hiše v Spodnjih Hočah poskusil umoriti svojo 47-letno izvenzakonsko partnerko.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor (PU Maribor), je 57-letni moški v sobi stanovanjske hiše v Spodnjih Hočah poskusil umoriti svojo 47-letno izvenzakonsko partnerko.

Lotil se jo je, ko je spala:"Pričel jo je daviti v postelji, ona pa se je temu uspela ubraniti s fizično silo in pobegniti," je pojasnil tiskovni predstavnik PU Maribor Miran Šadl, ki je dodal, da je pobegnil tudi nasilnež. Policisti iz Rač so ga drugi dan dopoldne prijeli in pridržali.

Mariborski kriminalisti so ga danes privedli na zaslišanje k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ki je moškega po zaslišanju poslal v pripor.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.