Poslali smo več kot 20 milijonov sporočil

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Pri vseh treh največjih mobilnih operaterjih pri nas so uporabniki na silvestrovo poslali več SMS-sporočil kot pretekla leta.
Oglej si celoten članek

Simobilovi uporabniki so ob koncu leta svojim bližnjim prek sporočil poslali 18 odstotkov več dobrih želja kot leto prej. V omrežju Tušmobil je bilo 31. decembra in 1. januarja poslanih kar 25 odstotkov sporočil več kot lani, tudi pri Mobitelu je bilo število poslanih sporočil večje kot v istem obdobju leto prej.

Najbolj dejavni mobitelovci

In če pogledamo malce podrobneje. Z Mobitela so nam sporočili, da je bilo ob novem letu, in sicer 31. 12. in 1. 1., posredovanih nekaj več kot 15 milijonov SMS-sporočil. Pri Simobilu so samo zadnji dan starega leta in prvi dan novega leta uporabniki poslali več kot 9,5 milijona SMS-sporočil, kar je 18 odstotkov več kot leto prej, ter več kot 305 tisoč MMS-sporočil, kar je 62 odstotkov več kot leto prej. V omrežju Tušmobila pa je bilo 31. decembra in 1. januarja poslanih več kot 3 milijone sporočil.

Prevladujejo sporočila

Recesija prav nič ne vpliva na število poslanih SMS-sporočil in klicev. Pri vseh treh ponudnikih so poudarili, da njihovi uporabniki še vedno raje pošljejo sporočilo, kot kličejo. Pri Simobilu so jih v letu 2012 poslali kar 840 milijonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:38 2. Januar 2013.

    Pa sej to je že klasika, da simobilovcem na vseh eventih, kjer je več kot 20 ljudi na kupu, crkne …

  • 19:06 2. Januar 2013.

    Na simobilu so bile pri pošiljanu sporočil težave, saj sam kar nekaj sporočil nisem mogel poslati, nekaterih sploh nisem dobil. …

  • 16:11 2. Januar 2013.

    Tud microsoft hvali svoj window 8 , da baje prodaja le tega teče kot po maslu ...<br />Realna resnica pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.