Poslovil se je marec, kot ga do zdaj ne pomnimo

Foto: Profimedia
Arso je objavil podatek za letošnji marec, kot ga še ni bilo.
Oglej si celoten članek

Prvič, odkar obstajajo podatki za Ljubljano (od 1901), se je zgodilo, da je bila v istem koledarskem letu povprečna marčevska temperatura zraka nižja od januarske, so na Arsu zapisali na svojem Twitter profilu.

Ogrejte se od znotraj 10 nasvetov, kako vzdrževati temperaturo v ekstremnem mrazu

Pregledali smo današnje najnižje temperature, ko so na Kredarici ob 8. uri zjutraj izmerili -9 stopinj Celzija, v Ratečah pa je bilo 0 stopinj Celzija. Na Kredarici je višina snežne odeje še vedno zajetnih 560 centimetrov, na Voglu 360 centimetrov in v Ratečah 30 centimetrov. 

Opozorilo mehanika V mrazu v avtomobilu nujno izklopite ta sistem

Tudi v naslednjih dneh bo ponekod zjutraj še pritisnil mraz. Ponoči se bo namreč postopno razjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, ob morju okoli 5, v alpskih dolinah s snežno odejo do -5 stopinj Celzija.

Zdravje Slovenija: Mraz terjal prvo smrtno žrtev

Ponedeljek bo prinesel pretežno jasen dan. Popoldne bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 18 stopinj Celzija.

Vreme Po mrazu in snegu danes nova grožnja: Žled!
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.