Postopek zoper redarje, ker niso pisali kazni

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Zoper tri redarje je bil podan predlog za uvedbo disciplinskega postopka.
Oglej si celoten članek

Postopek je še v teku, zato podrobnosti niso znane. Pod drobnogledom so redarji, ki so delali prejšnjo sredo, ko je NK Maribor igral proti Zrinjskem, piše Večer. Takrat sta bili na delu dve ekipi, sestavljeni iz treh redarjev. Ena skupina naj bi izvedla 25 prekrškovnih postopkov, medtem ko druga skupina ni kaznovala nobenega kršitelja. 

Na Mestni občini Maribor so za Večer dejali, da je bil podan predlog za uvedbo disciplinskega postopka, v okviru katerega bodo morali preveriti, ali so redarji dejansko prekršili dolžnosti iz delovnega razmerja, na kar bodo sprejeli ustrezne ukrepe. 

Redarji bodo sicer spet aktivni tudi danes, ko bo v Mariboru prva tekma tretjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov. Za obiskovalce tekme bo spet organiziran brezplačen avtobusni prevoz po 18. uri. Do brezplačnega prevoza pridejo imetniki vstopnic tako, da jo pokažejo vozniku avtobusa. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:41 26. Julij 2017.

    V Mariboru redarji nimajo pojma o "redu". Vse kar znajo je preverjanje listkov, medtem ko je vzdrževanja reda na parkirnih …

  • 11:02 26. Julij 2017.

    V Mariboru imajo namesto redarjev RADARJE ! Koliko poznam zadevo redarji izvajajo aktivnosti samo okoli občinske stavbe v radiusu 500 …

  • 09:59 26. Julij 2017.

    Večina redarjev je Kanglerjev kader in ti se pri naši delovni zakonodaji lahko komot grejo svoje igrice ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.