"Potrebujemo zdravo kmečko pamet"

Foto: IFP
Foto: IFP
Predsednik SLS Radovan Žerjav meni, da Slovenija potrebuje predvsem zdravo kmečko pamet, soočenje s problemi in trdo garanje.
Oglej si celoten članek

Žerjav je prepričan, da Slovenija potrebuje predsednika vlade, ki je krizni menedžer brez prtljage in z zdravo kmečko pametjo. Želi si, da bi se v volilni kampanji izognili ideološkim temam in medsebojnemu obtoževanju. "Želim si konstruktivne, predvsem pa vsebinske volilne kampanje," je poudaril in dodal, da si ne želi, da se vse sprevrže v "partizanski boj".

Žerjav je od danes kandidat za mandatarja. Prepričan je, da je s svojim dosedanjim delom dokazal, da "zna udariti po mizi". Tako v stranki kot zunaj nje ima dobro ekipo kandidatov za ministre, nekaj dobrih kandidatov pa vidi tudi pri tekmecih. Konkretnih imen ni želel razkriti.

Med prioritetami je izpostavil pospeševanje gospodarske rasti, učinkovit javni sektor in učinkovitost pravne države. Iz krize nas po njegovem mnenju lahko pripelje izključno konstruktivno sodelovanje in izogibanje blokovskim delitvam na leve in desne, podkrepljenim z ideološkimi temami.

Po volitvah so pripravljeni sodelovati z vsemi, ki bodo vnesli v program dela vlade ključne poudarke iz programa SLS. Če tega ne bo, tudi SLS ne bo zraven.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 08:15 31. Oktober 2011.

    mali trofazni troprsti idiot..kaka hrvatska je tebi v trofazni riti?? Jaz sem samo bil v zavezništvu z hrvati nad trofaznimi …

  • gec
    09:55 24. Oktober 2011.

    PRIVAT TI LAHKO KOMENTIRAŠ NA HRVATSKOM,SVOJEM MAMINEM JEZIKU V RITI.

  • 09:09 22. Oktober 2011.

    in na koncu..kako bo lahko drugače ,če so iste osebe še vedno na oblasti?? Bojkotirajmo volitve!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.