Slovenija
7 ogledov

"Potrebujemo zdravo kmečko pamet"

Radovan Žerjav resno razmišlja o državnem programu gradnje poligonov po celotni IFP
Predsednik SLS Radovan Žerjav meni, da Slovenija potrebuje predvsem zdravo kmečko pamet, soočenje s problemi in trdo garanje.

Žerjav je prepričan, da Slovenija potrebuje predsednika vlade, ki je krizni menedžer brez prtljage in z zdravo kmečko pametjo. Želi si, da bi se v volilni kampanji izognili ideološkim temam in medsebojnemu obtoževanju. "Želim si konstruktivne, predvsem pa vsebinske volilne kampanje," je poudaril in dodal, da si ne želi, da se vse sprevrže v "partizanski boj".

Žerjav je od danes kandidat za mandatarja. Prepričan je, da je s svojim dosedanjim delom dokazal, da "zna udariti po mizi". Tako v stranki kot zunaj nje ima dobro ekipo kandidatov za ministre, nekaj dobrih kandidatov pa vidi tudi pri tekmecih. Konkretnih imen ni želel razkriti.

Med prioritetami je izpostavil pospeševanje gospodarske rasti, učinkovit javni sektor in učinkovitost pravne države. Iz krize nas po njegovem mnenju lahko pripelje izključno konstruktivno sodelovanje in izogibanje blokovskim delitvam na leve in desne, podkrepljenim z ideološkimi temami.

Po volitvah so pripravljeni sodelovati z vsemi, ki bodo vnesli v program dela vlade ključne poudarke iz programa SLS. Če tega ne bo, tudi SLS ne bo zraven.

Komentarjev 4
  • privat 08:15 31.oktober 2011.

    mali trofazni troprsti idiot..kaka hrvatska je tebi v trofazni riti?? Jaz sem samo bil v zavezništvu z hrvati nad trofaznimi morilci!! In to mi je v ponos!!!!Ti pa raje pojdi v srbijo in tam se ispovej četniškem društvu..Yugo ste trofazni ...prikaži veči razbili,povzročili bedo na balkanu in zdaj mislite še Slovenijo uničiti??Malo si se zaj..hrvaška je meja neprijatelj...

  • gec 09:55 24.oktober 2011.

    PRIVAT TI LAHKO KOMENTIRAŠ NA HRVATSKOM,SVOJEM MAMINEM JEZIKU V RITI.

  • privat 09:09 22.oktober 2011.

    in na koncu..kako bo lahko drugače ,če so iste osebe še vedno na oblasti?? Bojkotirajmo volitve!