Povezali bodo tri mesta

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Brezplačen avtobus. Do navtikov, festivala istrskih sladic in rože Portoroža.
Oglej si celoten članek

“Veseli smo, da vse tri obalne občine znova sodelujejo – konkreten primer tega je povezava, za katero so se tokrat dogovorile lokalne turistične organizacije. Prihodnji konec tedna bo med Koprom, Izolo in Portorožem vozil brezplačen avtobus,” je zadovoljen Matjaž France, organizator prireditve Slovenian Boat Show.

“Ljudje se bodo lahko najprej v Kopru posladkali na festivalu istrskih sladic Sladka Istra ter se s posebnim avtobusom odpeljali do Izole, kjer bo že od srede naš navtični sejem, in nato še v Portorož. Tam bosta v nedeljo prireditvi ob svetovnem dnevu turizma in Vrtnica Portoroža,” je povedal.

Za vsak žep

Navtična prireditev se bo v izolski marini začela prihodnjo sredo; na njej se bo predstavilo 57 blagovnih znamk s področja navtike, na ogled pa bo 54 plovil. “Obiskovalci – pričakujemo jih okoli pet tisoč, če bo vreme še naprej tako lepo, pa tudi več – si bodo lahko ogledali vse od šestmetrskih gumenjakov za nekaj tisoč evrov do največjega, 27-metrskega plovila za več milijonov evrov,” napoveduje France.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.