Slovenija
55 ogledov

Povezali bodo tri mesta

Matjaž France Suzana Kos
Brezplačen avtobus. Do navtikov, festivala istrskih sladic in rože Portoroža.

“Veseli smo, da vse tri obalne občine znova sodelujejo – konkreten primer tega je povezava, za katero so se tokrat dogovorile lokalne turistične organizacije. Prihodnji konec tedna bo med Koprom, Izolo in Portorožem vozil brezplačen avtobus,” je zadovoljen Matjaž France, organizator prireditve Slovenian Boat Show.

“Ljudje se bodo lahko najprej v Kopru posladkali na festivalu istrskih sladic Sladka Istra ter se s posebnim avtobusom odpeljali do Izole, kjer bo že od srede naš navtični sejem, in nato še v Portorož. Tam bosta v nedeljo prireditvi ob svetovnem dnevu turizma in Vrtnica Portoroža,” je povedal.

Za vsak žep

Navtična prireditev se bo v izolski marini začela prihodnjo sredo; na njej se bo predstavilo 57 blagovnih znamk s področja navtike, na ogled pa bo 54 plovil. “Obiskovalci – pričakujemo jih okoli pet tisoč, če bo vreme še naprej tako lepo, pa tudi več – si bodo lahko ogledali vse od šestmetrskih gumenjakov za nekaj tisoč evrov do največjega, 27-metrskega plovila za več milijonov evrov,” napoveduje France.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.