Povozil devetletnega otroka

Foto: Žurnal24
V naselju Vogrsko je voznik osebnega avtomobila povozil devetletnega otroka, ki se zaradi hudih poškodb zdravi v bolnišnici Šempeter.
Oglej si celoten članek

Nekaj po 7. uri se je v naselju Vogrsko zgodila prometna nesreča zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in nepravilnega prečkanja vozišča otroka – pešca, ki je utrpel hude telesne poškodbe.

"Po dosedanjih ugotovitvah je 29-letni voznik osebnega avtomobila vozil po regionalni cesti iz smeri Volčje Drage proti Ozeljanu. V naselju Vogrsko je omenjeni voznik v bližini ene izmed tamkajšnjih stanovanjskih hiš na ravnem odseku ceste, kjer je hitrost s splošnim predpisom omejena na 50 kilometrov na uro, z osebnim vozilom oplazil pešca – otroka, ki je nameraval prečkati vozišče. Otrok je tik pred tem stopil izpred prednjega dela osebnega avtomobila, ki ga je vozila njegova babica in je bil ustavljen izven desnega roba vozišča, obrnjen v smeri proti Ozeljanu. Ko je otrok stopil na vozišče, ga je omenjeni 29-letni voznik osebnega vozila zadel oz. oplazil, tako da je otrok padel po vozišču in utrpel hude telesne poškodbe (prelom leve in desne strani spodnje čeljustnice)," so sporočili s PU Nova Gorica.

Po prometni nesreči so posredovali poklicni gasilci JZ GRD GE Nova Gorica, zavarovali kraj nesreče in nudili pomoč poškodovancu. Otroka so odpeljali v bolnišnico Šempeter, zoper voznika osebnega avtomobila pa bodo policisti podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.