Povozil štiriletno punčko

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
V kraju Cirje pri Raki voznik osebnega avtomobila zbil deklico, ki je nenadoma z dvorišča stanovanjske hiše pritekla na cesto.
Oglej si celoten članek

Deklica je pred avto skočila z dvorišča, ki je ograjeno z živo mejo. Voznik po ugotovitvah policije tako ni imel možnosti zaviranja oziroma preprečitve nesreče.

Kot je povedal tiskovni predstavnik krške policijske uprave Robert Perc, so deklico prepeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico. Deklica ima poškodovano glavo, več zlomov in hude notranje poškodbe.

Z ogledom mesta nesreče so policisti ugotovili, da voznik ni bil pod vplivom alkohola, policisti pa zbirajo obvestila tudi zaradi suma opuščanja dolžnega nadzora, ki bi ga starši morali imeti nad štiriletnim otrokom.

Radio Krka neuradno poroča, da naj bi šlo za deklico romskih staršev, ki sta v stanovanjsko hišo prišla prosjačit, deklica pa v neznanem okolju ni vedela, da je prehod z dvorišča na cesto nevaren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.