Slovenija
11 ogledov

Povozil štiriletno punčko

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
V kraju Cirje pri Raki voznik osebnega avtomobila zbil deklico, ki je nenadoma z dvorišča stanovanjske hiše pritekla na cesto.

Deklica je pred avto skočila z dvorišča, ki je ograjeno z živo mejo. Voznik po ugotovitvah policije tako ni imel možnosti zaviranja oziroma preprečitve nesreče.

Kot je povedal tiskovni predstavnik krške policijske uprave Robert Perc, so deklico prepeljali na zdravljenje v novomeško bolnišnico. Deklica ima poškodovano glavo, več zlomov in hude notranje poškodbe.

Z ogledom mesta nesreče so policisti ugotovili, da voznik ni bil pod vplivom alkohola, policisti pa zbirajo obvestila tudi zaradi suma opuščanja dolžnega nadzora, ki bi ga starši morali imeti nad štiriletnim otrokom.

Radio Krka neuradno poroča, da naj bi šlo za deklico romskih staršev, ki sta v stanovanjsko hišo prišla prosjačit, deklica pa v neznanem okolju ni vedela, da je prehod z dvorišča na cesto nevaren.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.