Požar na rimski železniški postaji

Foto: EPA Požar na rimski železniški postaji. Foto: EPA Požar na rimski železniški postaji. Foto: EPA Požar na rimski železniški postaji. Foto: EPA Požar na rimski železniški postaji. Foto: EPA Požar na rimski železniški postaji. Foto: EPA Požar na rimski železniški postaji. Foto: EPA Požar na rimski železniški postaji. Foto: Reuters Požar na rimski železniški postaji.
Na eni od večjih železniških postaj v Rimu, ki predstavlja pomembno prometno križišče, je davi izbruhnil velik požar, ki ovira železniški promet ne le v italijanski prestolnici, temveč tudi drugod po državi.
Oglej si celoten članek

Do zamud in odpovedi vlakov bo predvidoma prihajalo tudi v prihodnjih dneh.

Po poročanju italijanskih medijev je v enem od kril železniške postaja Tiburtina na severovzhodu Rima zagorelo danes zjutraj. Postaja je povsem zaprta, gmotna škoda pa je ogromna, so sporočili iz italijanskih železnic FS. Ranjenih ali mrtvih sicer po doslej znanih podatkih ni.

Vzrok požara še ni znan, so se pa ognjeni zublji razvili znotraj postaje in za zdaj ni nobenih znakov, da bi šlo za nameren zažig. Ogenj tudi po več urah še ni povsem pogašen, a naj bi ga gasilci že v veliki meri omejili.

Kljub temu Italijanom odsvetujejo potovanja z vlakom. Med drugim je namreč zagorela električna centrala na postaji, ki ureja promet, zaradi česar je promet zelo oviran, prihaja do zamud po vsej Italiji in tudi odpovedi vlakov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.