Velik požar v Ljubljani: "Ostanite v stanovanjih in ne odpirajte oken!"

Foto: Gasilska birgada Ljubljana Požar na Plemljevi ulici v Ljubljani Foto: Gasilska birgada Ljubljana Požar na Plemljevi ulici v Ljubljani Foto: Gasilska birgada Ljubljana Požar na Plemljevi ulici v Ljubljani Foto: Gasilska birgada Ljubljana Požar na Plemljevi ulici v Ljubljani
Na gorenjski avtocesti in okoliških ulicah je oviran promet.
Oglej si celoten članek

Ponoči je zagorelo na Plemljevi ulici v Šentvidu v Ljubljani. Požar se je s palet, naloženih ob objektu, razširil v notranjost objekta, v katerem ima skladišča več podjetij, tudi trgovsko podjetje z gumami, poroča Uprava za zaščito in reševanje. V stavbi po prvih podatkih policije ni bilo oseb.

Na območju posredujejo gasilci Gasilske brigade Ljubljana in več prostovoljnih gasilskih društev, gašenje še poteka. Policijska uprava v Ljubljani je sporočila, da so bili o požaru obveščeni nekaj po 4. uri, kraj so zavarovali in zbirajo obvestila.

Gre za požar večjega obsega, zaradi česar se je dim razširil na širše območje.

Vse okoliške stanovalce policija naproša, naj ostanejo v zaprtih stanovanjih in naj ne odpirajo oken. Vse tudi prosijo, da ne ovirajo dela intervencijskih služb in naj se po nepotrebnem ne zadržujejo v bližini požara.

xxx

Na gorenjski avtocesti in okoliških ulicah je promet oviran, voznike pozivajo, naj prilagodijo hitrost vožnje. Zaradi požara je ustavljen železniški promet na povezavi proti Gorenjski.

Ko bodo na kraju vzpostavljeni ustrezni pogoji, bodo kriminalisti pričeli z ogledom in ugotavljanjem vzroka požara, so še sporočili.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:01 30. November 2021.

    Zavarovanja v akciji, že pogojno obsojeni lastnik je lastnik oz solastnik večih firm na tem naslovu

  • 09:04 30. November 2021.

    V Ljubljani razkrila družina, kako je prišla družina do 1. 000,000,000 evrov, v KAMNIKU ne razkrivajo, kam sta izginila 2, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.