Slovenija > Črna kronika
22218 ogledov

Velik požar v Ljubljani: "Ostanite v stanovanjih in ne odpirajte oken!"

Požar na Plemljevi ulici v Ljubljani
1/4
Gasilska birgada Ljubljana
Na gorenjski avtocesti in okoliških ulicah je oviran promet.

Ponoči je zagorelo na Plemljevi ulici v Šentvidu v Ljubljani. Požar se je s palet, naloženih ob objektu, razširil v notranjost objekta, v katerem ima skladišča več podjetij, tudi trgovsko podjetje z gumami, poroča Uprava za zaščito in reševanje. V stavbi po prvih podatkih policije ni bilo oseb.

Na območju posredujejo gasilci Gasilske brigade Ljubljana in več prostovoljnih gasilskih društev, gašenje še poteka. Policijska uprava v Ljubljani je sporočila, da so bili o požaru obveščeni nekaj po 4. uri, kraj so zavarovali in zbirajo obvestila.

Gre za požar večjega obsega, zaradi česar se je dim razširil na širše območje.

Vse okoliške stanovalce policija naproša, naj ostanejo v zaprtih stanovanjih in naj ne odpirajo oken. Vse tudi prosijo, da ne ovirajo dela intervencijskih služb in naj se po nepotrebnem ne zadržujejo v bližini požara.

Na gorenjski avtocesti in okoliških ulicah je promet oviran, voznike pozivajo, naj prilagodijo hitrost vožnje. Zaradi požara je ustavljen železniški promet na povezavi proti Gorenjski.

Ko bodo na kraju vzpostavljeni ustrezni pogoji, bodo kriminalisti pričeli z ogledom in ugotavljanjem vzroka požara, so še sporočili.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 2
  • Avatar jezeran
    jezeran 18:01 30.november 2021.

    Zavarovanja v akciji, že pogojno obsojeni lastnik je lastnik oz solastnik večih firm na tem naslovu

  • Dusan12 09:04 30.november 2021.

    V Ljubljani razkrila družina, kako je prišla družina do 1. 000,000,000 evrov, v KAMNIKU ne razkrivajo, kam sta izginila 2, 000,000.000 milijona, fant iz Ribnice v nekaj dneh zaslužil 4,000 000 999 miljonov, Janković v nekaj mesecih zaslužil. 24,O00 O00 ...prikaži več 000 eurov, samohranilka zasluži na dan 8 500 eurov, poslanec Marko Bandeli zasluži na dan 1, 340 eurov, pa koga jebete vsak dan s takimi novicami. Maksutija sigurno ne, e ne Slak