Novo: Navodila Janše glede organizacije varstva otrok

Foto: Profimedia Vrtec
Prosimo župane, da so samoiniciativni in se v prihodnjem tednu čimbolj angažirajo pri pomoči varstva otrok na domu. Zelo veliko ljudi, predvsem tistih, ki jih nujno potrebujemo v zdravstvenem sistemu, nujno potrebuje varstvo za svoje otroke.
Oglej si celoten članek

"Oblikovaje izoliranjih vrtcev zahteva veliko bolj zahteven pristop, kot si ga marsikdo predstavlja. Edina praktična oblika je varstvo na domu. S tem, ko ni šole, bo veliko mladih imelo veliko časa. Na vse mlade, ki se čutijo sposobne, apeliram, da pomagajo pri varstvu otrok. Župane prosimo, da pri tem pomagajo," župane poziva predsednik vlade. 

"Z vsakim takim ukrepom, za vsako dobro voljo dijaka ali študenta se bo sprostil nekdo, ki ga potrebujemo v tej situaciji, ko lahko še veliko naredimo," je še poudaril Janša.

Javljajo se veliko nevladnih organizacij. Vsem se zahvaljujemo, predlagamo pa, da so župani tisti, ki naj se znajdejo, da postavijo štabe in se organizirajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:03 15. Marec 2020.

    Mi lahko kdo pove zakaj ta tip JJ govori tako počasi in monotono, kakor bi bil mrtev?? Ne morem se …

  • 17:59 14. Marec 2020.

    Bumbar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.