Pozor, brezplačne zaščitne maske

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na voljo še milijon brezplačnih zaščitnih mask.
Oglej si celoten članek

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) bo v imenu ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo samozaposlenim in mikro podjetjem z od enim do štirimi zaposlenimi razdelila še milijon brezplačnih zaščitnih mask. Poziv bo odprt do razdelitve vseh mask. Na razpis se lahko prijavijo tudi tisti, ki so maske prejeli že v okviru prvega poziva.

Maske bodo prijaviteljem, tako članom kot nečlanom OZS, na voljo na območnih obrtno-podjetniških zbornicah po vsej Sloveniji. Javni poziv je objavljen na spletni strani na tej povezavi, na poziv se lahko prijavijo tisti, ki izpolnjujejo pogoje, določene v javnem pozivu, so sporočili z OZS.

Upravičenec bo prevzel zaščitne maske osebno na območni obrtno-podjetniški zbornici, na območju katere ima sedež podjetja. Podjetje lahko na vsakega zaposlenega prejme 150 zaščitnih mask, torej lahko denimo samozaposleni prejmejo 150, mikro podjetje s štirimi zaposlenimi pa največ 600 zaščitnih mask.

Z jesenskim razpisom je OZS samozaposlenim in mikro podjetjem že razdelil pet milijonov mask.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:40 5. Februar 2021.

    Seveda gre za Počivlaškove maske iz toalet papirja in gumic za kozarce ,ki jih nihče ne zeli saj niso uporabne …

  • 15:25 5. Februar 2021.

    A to je spet tisto ko je kao brezplačno ampak potem knjiženo kot veika državna pomoč?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.