Pozor, če boste v petek potovali proti Ljubljani

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Voznikom priporočamo, da se pripravijo.
Oglej si celoten članek

Na dolenjski avtocesti bodo v petek potekala dela. Dela bodo vplivala na voznike, ki se bodo odpravili proti Ljubljani. 

Kot najavlja prometno-informacijski center za državne ceste, bo zaradi del na dolenjski avtocesti zaprt priključek Šmarje Sap proti Ljubljani. Omenjeni priključek bo predvidoma zaprt od 11. do 13. ure. 

končno Po 25 letih dočakali priključek

Priključek Šmarje-Sap na dolenjski avtocesti so odprli 12. oktobra lani. "Po 25 letih se je želja le uresničila. Iz Šmarja - Sapa lahko sedaj dostopamo tako proti Ljubljani kot proti Grosuplju. Poleg tega pa se je v sklopu izgradnje polnega priključka Šmarje - Sap v Šmarju - Sapu uredilo tudi dve novi krožišči, pločnik s cestno razsvetljavo in dve novi avtobusni postajališči," je oktobra na slovesni otvoritvi povedal župan občine Grosuplje Peter Verlič.

Otvoritev Veselje za skoraj 50 tisoč voznikov

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.