Pozor, goljufivci

Foto: Žurnal24 kraja_shutterstock191009_T
S Policijske uprave Murska Sobota prihaja opozorilo pred goljufivima ženskama, ki se pojavljata pri vratih in zavajata ljudi. Koprski policisti medtem svarijo pred krajami na plažah.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Murska Sobota so nam poslali opozorilo, da sta se na območju Ljutomera pojavili dve ženski, ki predvsem s strani starejših občanov z goljufijo izvabita denar.

Ponavadi jim povesta, da so bili izžrebani za vrednejši dobitek, vendar morajo za to, da bodo dobili izplačan ta dobitek, najprej njima izročiti 200 evrov gotovine. Neznanki, ki ju policija še išče, domnevajo pa, da gre za Slovenki, prodajata tudi različne odeje. In to za bistveno višjo ceno, kot so dejansko vredne.

Kraje na plažah
Koprska policija medtem poziva na previdnost na plažah. Pojavili so se namreč že prvi tatiči, ki nepozornost plavalcev izkoristijo za to, da jim kaj ukradejo. V prvi vrsti jih seveda zanima denar. Prijeli niso še nikogar, so pa zato prejeli že prve prijave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.