Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Pozor, goljufivci

kraja_shutterstock191009_T Žurnal24 main
S Policijske uprave Murska Sobota prihaja opozorilo pred goljufivima ženskama, ki se pojavljata pri vratih in zavajata ljudi. Koprski policisti medtem svarijo pred krajami na plažah.

S Policijske uprave Murska Sobota so nam poslali opozorilo, da sta se na območju Ljutomera pojavili dve ženski, ki predvsem s strani starejših občanov z goljufijo izvabita denar.

Ponavadi jim povesta, da so bili izžrebani za vrednejši dobitek, vendar morajo za to, da bodo dobili izplačan ta dobitek, najprej njima izročiti 200 evrov gotovine. Neznanki, ki ju policija še išče, domnevajo pa, da gre za Slovenki, prodajata tudi različne odeje. In to za bistveno višjo ceno, kot so dejansko vredne.

Kraje na plažah
Koprska policija medtem poziva na previdnost na plažah. Pojavili so se namreč že prvi tatiči, ki nepozornost plavalcev izkoristijo za to, da jim kaj ukradejo. V prvi vrsti jih seveda zanima denar. Prijeli niso še nikogar, so pa zato prejeli že prve prijave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.