Na širšem območju bo motena oskrba z vodo

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Na širšem območju občin Lenart, Pesnica, Kungota, Šentilj, Sveta Ana, Sveta Trojica in Benedikt ter v Jurovskem Dolu bo v noči s torka na sredo motena oskrba s pitno vodo.
Oglej si celoten članek

Mariborski vodovod iz Skupine JHMB obvešča porabnike pitne vode na širšem območju občin Lenart, Pesnica, Kungota, Šentilj, Sveta Ana, Sveta Trojica in Benedikt ter v Jurovskem Dolu, da bo v noči s torka, 27. 6. 2023, na sredo, 28. 6. 2023, med 22. uro in predvidoma 6. uro zjutraj izvajal prevezave tranzitnega cevovoda, ki napaja omenjeno območje. V tem času je pričakovati motnje v oskrbi s pitno vodo, v višje ležečih predelih pa izpad oskrbe.

Zaradi narave vodooskrbnega sistema ne izključujejo možnosti podaljšanja motenj oziroma izpada iz nočnega tudi v dnevni čas. 

V podjetju prosijo svoje odjemalce za razumevanje in strpnost v času motenj ali izpada. Priporočajo, da uporabniki ob ponovni vzpostavitvi oskrbe pred prvo uporabo pitne vode opravijo izpiranje interne instalacije tako, da na vseh iztočnih mestih pustijo teči vodo tako dolgo, da se zbistri. 

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.