Slovenija
2015 ogledov

Na širšem območju bo motena oskrba z vodo

vodovod Profimedia Fotografija je simbolična.
Na širšem območju občin Lenart, Pesnica, Kungota, Šentilj, Sveta Ana, Sveta Trojica in Benedikt ter v Jurovskem Dolu bo v noči s torka na sredo motena oskrba s pitno vodo.

Mariborski vodovod iz Skupine JHMB obvešča porabnike pitne vode na širšem območju občin Lenart, Pesnica, Kungota, Šentilj, Sveta Ana, Sveta Trojica in Benedikt ter v Jurovskem Dolu, da bo v noči s torka, 27. 6. 2023, na sredo, 28. 6. 2023, med 22. uro in predvidoma 6. uro zjutraj izvajal prevezave tranzitnega cevovoda, ki napaja omenjeno območje. V tem času je pričakovati motnje v oskrbi s pitno vodo, v višje ležečih predelih pa izpad oskrbe.

Zaradi narave vodooskrbnega sistema ne izključujejo možnosti podaljšanja motenj oziroma izpada iz nočnega tudi v dnevni čas. 

V podjetju prosijo svoje odjemalce za razumevanje in strpnost v času motenj ali izpada. Priporočajo, da uporabniki ob ponovni vzpostavitvi oskrbe pred prvo uporabo pitne vode opravijo izpiranje interne instalacije tako, da na vseh iztočnih mestih pustijo teči vodo tako dolgo, da se zbistri. 

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.