Pozor, še en odpoklic potencialno nevarnega izdelka

Foto: MGA Entertainment B.V
Foto: MGA Entertainment B.V
Gre za priljubljeno otroško igračo. Ta ni v skladu z zahtevami evropske direktive o varnosti igrač.
Oglej si celoten članek

Podjetje Müller drogerija je iz prodaje odpoklicalo izdelek Poopsie samorog crush mga proizvajalca/dobavitelja MGA Entertainment B.V. z Nizozemske, EAN številka 0035051560937. Izdelek iz prodaje umikajo, ker ni v skladu z zahtevami evropske direktive o varnosti igrač niti z evropskim standardom EN 71-3, so sporočili iz Müllerja.

V Müller drogeriji kupce, ki so omenjeni izdelek kupili, pozivajo, da ga vrnejo na njihova prodajna mesta proti vračilu kupnine. V primeru dodatnih vprašanj se kupci lahko obrnejo na osebje v poslovalnici, pišejo na elektronski naslov info@mueller.si ali pokličejo na telefonsko številko 01/51 39 300.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.