Pozor, nikar ne odpirajte tega sporočila!

Foto: facebook
Foto: facebook
Če dobite to sporočilo, ga takoj zbrišite.
Oglej si celoten članek

Na družbenem omrežju Facebook se pojavlja nova oblika spletne prevare, ki preži na nevedne uporabnike. Goljufi tokrat za svojo prevaro uporabljajo Facebook Messenger, preko katerega pošiljajo zasebna sporočila z vsebino: "Si to ti v filmu?" zraven pa prilepijo tudi url povezavo. Klik na povezavo je močno odsvetovan, saj gre za prevaro. 

xxx

Povezava vas nato preusmeri na lažni prijavni obrazec, ki od vas zahteva, da izpolnete podatke za dostop do vašega profila. Če podatke slučajno izpolnete, bodo goljufi lahko dostopali do vašega profila. Nato pa vaš uporabniški račun uporabljajo za to, da še naprej pošiljajo enaka sporočila vašim stikom. 

V primeru, da ste že kliknili na povezavo, je najbolje, da nemudoma zamenjate geslo.

Slovenija Lovila jih je na žalostne zgodbe in seks, nato ogoljufala Slovenija Starejšim in samskim obljubljala seks, nato jih oskubila

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:47 21. Marec 2023.

    Podpis!

  • 15:29 21. Marec 2023.

    En nasvet za vse uporabnike Facebooka,izbrišite facebook račun za vse večne čase,apsolutno brez zasebnosti je facebook,niti messenger ni zaseben.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.