Pozor, ponekod po državi žled, obeti niso dobri

Foto: Tjaša Blaško
Foto: Tjaša Blaško
Vreme otežuje razmere na železnicah in cestah. Ponoči se bo meja sneženja spustila do nižin.
Oglej si celoten članek

Zaradi poslabšanja vremenskih razmer in žledu na vozni mreži bo namesto vlakov, ki vozijo proti/iz Šentilja organizirani nadomestni avtobusi, razen za vlak 311.

Nadomestni avtobusi ustavlajo na vseh postajah in postajališčih kot sicer vlak po voznem redu. Zaradi nadomestnih avtobusov nastajajo zamude, je zapisano na straneh Slovenskih železnic.

xxx

Zaradi vremenskih razmer je zaprta čez prelaz Vršič, na cesti čez prelaz Korensko sedlo pa so obvezne verige na avstrijski strani.

Ponoči sneg do nižin

Danes bo oblačno, občasno bo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do 12 stopinj Celzija.

Ponoči bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo v notranjosti Slovenije postopoma spustila do nižin. Na Primorskem bo zapihala burja. Jutranje temperature bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju okoli 5 stopinj Celzija, napovedujejo meteorologi Agencije RS za okolje (Arso).

Jutri bo oblačno, sredi dneva bodo padavine povsod ponehale, popoldne se bo od severozahoda pričelo jasniti. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 9 stopinj Celzija.

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno jasno in razmeroma hladno. Po nižinah v notranjosti Slovenije bo precej megle ali nizke oblačnosti. Burja na Primorskem bo oslabela in v ponedeljek ponehala, je še zapisano na straneh Arsa.

dezurni@styria-media.si

*Slika je simbolična.

 

Slovenija Pozor, prihajajo padavine in velika nevarnost

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.