Pozor, spet bo deževalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ponoči se bo od severa povsod pooblačilo.
Oglej si celoten članek

Predvsem v vzhodni in južni Sloveniji bo v drugi polovici noči in zjutraj ponekod rahlo deževalo, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 10, ob morju okoli 12 stopinj Celzija. V ponedeljek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bodo posamezne kratkotrajne plohe, verjetnejše v vzhodni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo od 15 do 19, na Primorskem do 22 stopinj Celzija.

Slovenija Ne, ni šala: Zapadel je prvi sneg!

V torek bo sončno z občasno povečano oblačnostjo, zjutraj in deloma dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. V sredo se bo po bolj oblačnem jutru delno zjasnilo, popoldne bo možna kakšna manjša ploha.

Iznad zahodne sega nad srednjo Evropo, severno Sredozemlje in severozahodni Balkan območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka s severozahodnimi vetrovi hladen in občasno bolj vlažen zrak.

Vreme Posnetek Arsa, ki vzame sapo

V sosednjih pokrajinah se bo ponoči od severa prehodno pooblačilo, proti jutru bodo predvsem v notranjosti Hrvaške in v sosednjih krajih Madžarske občasno manjše padavine. V ponedeljek bo v krajih zahodno od nas in ob severnem Jadranu pretežno jasno. Drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, popoldne bo predvsem v krajih vzhodno od nas nastalo nekaj kratkotrajnih ploh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:15 18. September 2022.

    gotovi smo

  • 18:47 18. September 2022.

    Jaz zjutraj pogledam skozi okno in takoj vidim kakšno bo vreme

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.