Pozor, tu stojijo novi radarji v Ljubljani

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
V Ljubljani smo opazili nova radarska ohišja, postavitev katerih sovpada z začetkom novega šolskega leta. Kje vse so jih postavili?
Oglej si celoten članek

Potem ko smo v Ljubljani že opazili nova radarska ohišja, smo se obrnili na Mestno občino Ljubljana. Povprašali smo jih, kje vse bodo na (pre)hitre voznike prežali radarji in kdaj bodo začeli delovati. Iz MOL so nam potrdili, da bodo v kratkem okrepili radarsko kontrolo v prestolnici. 

"Postopek priprav za operativno uporabo novih ohišij je še v teku. Ohišja so že nameščena na Zaloški (nasproti Gostišča Portal, op. p.), Šmartinski (med bencinskim servisom in BTC-jem, op. p.) in Dunajski cesti (v Črnučah pri osnovni šoli Maksa Pečarja, op. p.)," so nam sporočili iz MOL.

Obenem so dodali, da bodo v kratkem postavili tudi radarsko ohišje v Črni vasi. Tisti, ki ste šokirano ugotovili, da ste nova radarska ohišja v Ljubljani spregledali, pa si lahko oddahnete, saj ta še ne funkcionirajo. "Javnost bomo še pred pričetkom izvajanja meritev obvestili, prav tako pa bodo lokacije označene z znaki za obveščanje z napisom 'merjenje hitrosti'," so zaključili na MOL.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • 21:20 12. September 2023.

    Policiji se zvecer in ponoc ne da jit ven. Torej naj radar, ai opravijo svojo nalogo.

  • 20:54 12. September 2023.

    Po Ljubljani tako ali tako čez dan več kot 30km/h ne gre, tako da je vseeno. Ponoči pa naj kar …

  • 20:21 12. September 2023.

    Ti radarji so krivi za več nesreč, ne pa manj. Sploh, če so v križiščih. Folk namreč bolj kot na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.