Pozor: Zastoji na cestah, ponekod zapore zaradi poplav

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Na cestah so zimske razmere, ponekod so ceste poplavljene. V posameznih delih države nastajajo zastoji.
Oglej si celoten članek

Po podatkih prometno-informacijskega centra je na štajerski avtocesti zaprt prehitevalni pas pred Šentrupertom proti Ljubljani. Nastal je zastoj. Pričakuje se zamuda približno 15 minut.

Na štajerski avtocesti je zaradi okvare tovornega vozila oviran promet med predorom Ločica in priključkom Vransko proti Mariboru.

Zaradi jutranje prometne konice je promet povečan na mestnih obvoznicah in cestah, ki vodijo proti mestnim središčem, predvsem na dolenjski avtocesti med Višnjo Goro in Malencami in na štajerski avtocesti med Krtino in Šentjakobom, na pomurski avtocesti med Lenartom in Pernico proti Mariboru. Na gorenjski avtocesti je pred predorom Karavanke proti Avstriji zastoj tovornih vozil dolg 2 kilometra.

Na cestah so zimske razmere

Zaradi zimskih razmer je cesta čez prelaz Vršič zaprta. Na cesti Črni Vrh - Col in na hrvaški strani mejnega prehoda Petrina velja prepoved za priklopnike in polpriklopnike, prav tako pa je v veljavi prepoved za tovorna vozila nad 7,5 tone na hrvaški strani mejnega prehoda Babno Polje.

Popolna zapora ceste zaradi poplavljenosti velja na relaciji Smednik - Zameško - Kostanjevica, v Koprivniku.

Ponekod pa je promet oviran zaradi poledice, zato je priporočena dodatna previdnost. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.