Pred nami je poletni vikend

Foto: Žurnal24 Vikend, ki je pred nami, boste želeli preživeti na prostem. (Foto: Shutterstock)
Vreme prihodnji teden. Padavine bodo ponehale do srede, vikend pa bo prinesel veliko sonca in visoke temperature.
Oglej si celoten članek

„V ponedeljek bo pretežno oblačno, na severovzhodu pa bo še nekaj dežja. V torek bo dopoldne prevladovalo predvsem sončno vreme, popoldne pa bodo nastajale krajevne plohe. Podobno vreme bo tudi v sredo. Tudi v četrtek in petek bo oblačno,“ je za zurnal24.si povedal dežurni prognostik z Agencije za okolje Uroš Strajnar.

Več o vremenu si lahko preberete na našem vremenskem portalu.

Vikend bo lep in topel
Predzadnji vikend v maju bo s seboj prinesel nekoliko toplejše vreme. „V nedeljo se bodo temperature dvignile tudi do 25 stopinj Celzija,“ pravi Strajnar, ki dodaja, da bo vikend pretežno sončen z občasnimi plohami v popoldanskem času.

Po vikendu naj bi se lepo vreme tudi nadaljevalo. „Padavine bodo ponehale že po četrtku, seveda pa se lahko to tudi spremeni. Nekoliko bolj poletne temperature se bodo začele v soboto in se tudi nadaljevale,“ pravi Strajnar, ki dodaja, da bistvenega poslabšanje več ne pričakuje. Po naslednjem vikendu se bomo torej od deževnega vremena z izjemo občasnih ploh in neviht, poslovili.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.