Slovenija
11 ogledov

Pred nami je poletni vikend

Vikend, ki je pred nami, boste želeli preživeti na prostem. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Vreme prihodnji teden. Padavine bodo ponehale do srede, vikend pa bo prinesel veliko sonca in visoke temperature.

„V ponedeljek bo pretežno oblačno, na severovzhodu pa bo še nekaj dežja. V torek bo dopoldne prevladovalo predvsem sončno vreme, popoldne pa bodo nastajale krajevne plohe. Podobno vreme bo tudi v sredo. Tudi v četrtek in petek bo oblačno,“ je za zurnal24.si povedal dežurni prognostik z Agencije za okolje Uroš Strajnar.

Več o vremenu si lahko preberete na našem vremenskem portalu.

Vikend bo lep in topel
Predzadnji vikend v maju bo s seboj prinesel nekoliko toplejše vreme. „V nedeljo se bodo temperature dvignile tudi do 25 stopinj Celzija,“ pravi Strajnar, ki dodaja, da bo vikend pretežno sončen z občasnimi plohami v popoldanskem času.

Po vikendu naj bi se lepo vreme tudi nadaljevalo. „Padavine bodo ponehale že po četrtku, seveda pa se lahko to tudi spremeni. Nekoliko bolj poletne temperature se bodo začele v soboto in se tudi nadaljevale,“ pravi Strajnar, ki dodaja, da bistvenega poslabšanje več ne pričakuje. Po naslednjem vikendu se bomo torej od deževnega vremena z izjemo občasnih ploh in neviht, poslovili.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.