Pred nami novo, tokrat daljše poslabšanje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pred nami lep ponedeljek, zjutraj bo hladno.
Oglej si celoten članek

Vremenoslovci na Agenciji za okolje RS napovedujejo deloma sončen ponedeljek z občasno povečano oblačnostjo. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -2 stopinji Celzija, čez dan bo okoli 8 do 12 stopinj. 

V torek in sredo bo ravno tako deloma sončno z občasno povečano oblačnostjo, pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja. 

xxx

Napoved od 11. do 16. marca

Od četrtka do torka bomo sodeč na vremensko sliko pogosto pod vplivom obsežnega ciklonskega območja s središčem nad severno in srednjo Evropo. V višinah bodo prevladovali jugozahodni vetrovi.

V četrtek se bo oblačnost postopno povečala. Zapihal bo jugozahodnik. V petek bo pretežno oblačno s padavinami, po nižinah bo deževalo. V soboto bodo padavine ponehale in deloma se bo zjasnilo, a od nedelje bo spet nekoliko več oblačnosti, možne bodo občasne krajevne padavine. Jutranje temperature bodo okoli ničle ali kakšno stopinjo nad lediščem, najvišje dnevne pa večinoma med 10 in 15 stopinjami.

Foto: Arso Vreme preglednica Vreme Februar nadpovprečno topel, marec nadpovprečno hladen?

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.