Pred naraslo vodo na drevo

Foto: Žurnal24 (Foto: Nik Rovan)
V bližini MP Dragonja je dve osebi v avtomobilu odnesla narasla voda. Rešila sta se na drevo. Odneslo tudi vozilo policijske patrulje.
Oglej si celoten članek

Mercedes-benz z italijanskimi registrskimi tablicami je prišel iz Hrvaške, nato pa je obtičal v narasli vodi. Ker je deroča voda hitro naraščala, se
moški in ženska v avtomobilu nista uspela rešiti in ju je voda skupaj z avtomobilom odnesla.

Mejni prehodi Dragonja, Sečovlje in Sočerga so zaradi naraslih voda zaprti.

Na kraj so takoj poklicali gasilce, ki so po krajšem iskanju nesrečnika uspeli lokalizirati, ne pa rešiti. Moškemu in ženski je nato uspelo splezati na drevo, od koder sta klicala na pomoč. Po dobri uri je gasilcem uspelo
oba rešiti, so povedali na OKC Koper.

Nekaj pred tretjo ponoči je pred mejnim prehodom Sečovlje v vodi obstala voznica z vozilom, ki ga je začela zalivati voda. Uspela se je rešiti iz vozila in se oprijeti bližnjega vejevja, od koder so jo rešili gasilci.

Med Babiči in Zupančiči, prav tako na območju Policijske uprave Koper, pa je voda zalila in odnesla vozilo policijske patrulje, ki sta ga policista pravočasno zapustila. Policisti so kasneje vozilo našli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.