Slovenija
22 ogledov

Pred naraslo vodo na drevo

(Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
V bližini MP Dragonja je dve osebi v avtomobilu odnesla narasla voda. Rešila sta se na drevo. Odneslo tudi vozilo policijske patrulje.

Mercedes-benz z italijanskimi registrskimi tablicami je prišel iz Hrvaške, nato pa je obtičal v narasli vodi. Ker je deroča voda hitro naraščala, se
moški in ženska v avtomobilu nista uspela rešiti in ju je voda skupaj z avtomobilom odnesla.

Mejni prehodi Dragonja, Sečovlje in Sočerga so zaradi naraslih voda zaprti.

Na kraj so takoj poklicali gasilce, ki so po krajšem iskanju nesrečnika uspeli lokalizirati, ne pa rešiti. Moškemu in ženski je nato uspelo splezati na drevo, od koder sta klicala na pomoč. Po dobri uri je gasilcem uspelo
oba rešiti, so povedali na OKC Koper.

Nekaj pred tretjo ponoči je pred mejnim prehodom Sečovlje v vodi obstala voznica z vozilom, ki ga je začela zalivati voda. Uspela se je rešiti iz vozila in se oprijeti bližnjega vejevja, od koder so jo rešili gasilci.

Med Babiči in Zupančiči, prav tako na območju Policijske uprave Koper, pa je voda zalila in odnesla vozilo policijske patrulje, ki sta ga policista pravočasno zapustila. Policisti so kasneje vozilo našli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.