Pred očmi otroka ubil partnerko, nato pa še njena starša

Foto: Ivica Galovic/ PIXSEL
Foto: Ivica Galovic/ PIXSEL
Znanih je nekaj več podrobnosti družinske tragedije, v kateri so umrle tri osebe.
Oglej si celoten članek

Do trojnega umora je prišlo včeraj v Gerečji vasi v občini Hajdina. Po neuradnih informacijah Večera je 35-letni moški vpričo štiriletnega otroka najprej umoril svojo 35-letno partnerko, potem pa z nožem odšel še v hišo njenih staršev in obračunal z njenim 61-letnim očetom in 58-letno materjo. 58-letnico so odpeljali v bolnišnico, kjer je umrla, drugi dve žrtvi sta bili mrtvi že od prihodu policistov in reševalcev.

35-letnik naj bi po domnevah domačinov pobesnel, ko mu je partnerka povedala, da ga želi zapustiti.

Po dejanju naj bi se po poročanju Večera odpravil k znancu, kjer je spil brizganec. Policisti naj bi ga po neuradnih informacijah našli zunaj z morilskim orožjem, s katerim se je samopoškodoval. Bil naj bi pod vplivom alkohola. "V zvezi z včerajšnjim dogajanjem v okolici Ptuja dodajamo, da je 35-letni osumljenec izven smrtne nevarnosti in ostaja v zdravstveni oskrbi," so danes sporočili policisti. Več uradnih informacij naj bi bilo znanih v prihodnjih dneh.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:51 27. December 2020.

    Celo življenje bo otoka strah kdaj bo prišel iz zapora. Uničil je življenje tudi njim. Za take sebičneže je samo …

  • 17:44 26. December 2020.

    Na Dobu ga čaka,več dedkov mrazov pa bozickov, da mu izročijo darila!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.