Slovenija > Črna kronika
41464 ogledov

Pred očmi otroka ubil partnerko, nato pa še njena starša

Novice: Dve uri pred umorom so bili na kraju policisti - Umor pri Slavonskem Brodu Ivica Galovic/ PIXSEL
Znanih je nekaj več podrobnosti družinske tragedije, v kateri so umrle tri osebe.

Do trojnega umora je prišlo včeraj v Gerečji vasi v občini Hajdina. Po neuradnih informacijah Večera je 35-letni moški vpričo štiriletnega otroka najprej umoril svojo 35-letno partnerko, potem pa z nožem odšel še v hišo njenih staršev in obračunal z njenim 61-letnim očetom in 58-letno materjo. 58-letnico so odpeljali v bolnišnico, kjer je umrla, drugi dve žrtvi sta bili mrtvi že od prihodu policistov in reševalcev.

35-letnik naj bi po domnevah domačinov pobesnel, ko mu je partnerka povedala, da ga želi zapustiti.

Po dejanju naj bi se po poročanju Večera odpravil k znancu, kjer je spil brizganec. Policisti naj bi ga po neuradnih informacijah našli zunaj z morilskim orožjem, s katerim se je samopoškodoval. Bil naj bi pod vplivom alkohola. "V zvezi z včerajšnjim dogajanjem v okolici Ptuja dodajamo, da je 35-letni osumljenec izven smrtne nevarnosti in ostaja v zdravstveni oskrbi," so danes sporočili policisti. Več uradnih informacij naj bi bilo znanih v prihodnjih dneh.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Gandolf 09:51 27.december 2020.

    Celo življenje bo otoka strah kdaj bo prišel iz zapora. Uničil je življenje tudi njim. Za take sebičneže je samo smrt dovolj velika kazen.

  • Carbon 17:44 26.december 2020.

    Na Dobu ga čaka,več dedkov mrazov pa bozickov, da mu izročijo darila!