Pred policisti zbežal v drevo

Foto: Žurnal24
V Dražencih je 40-letnik pri begu pred policisti zapeljal v bankino in nato v drevo in se huje poškodoval.
Oglej si celoten članek

Moški je v nedeljo zvečer prišel do hiše nekdanje žene, ta pa je zaradi nadlegovanja poklicala policijo. Vendar še preden so policisti prišli, je moški že odšel, a jih je žena čez nekaj časa znova poklicala, saj se je moški vrnil do hiše in jo vnovič začel nadlegovati.

Policisti so moškega čez nekaj minut izsledili v Dražencih, ko je vozil iz smeri Zgornje Hajdine proti Selam, in zapeljali za njim. Med vožnjo so ga večkrat poskusili zaustaviti, vendar se moški ni želel ustaviti. V križišču za Sele je zavijal levo, pri tem pa vozil s takšno hitrostjo, da ga je zaneslo v desno na bankino, kjer je z desnim vzvratnim ogledalom trčil v prometni znak, s sprednjim delom vozila pa je trčil v drevo ob desnem robu vozišča.

Po trčenju se je vozilo odbilo nazaj na vozišče, kjer se je vnelo. Policisti so moškega rešili iz vozila, mu nudili prvo pomoč in začeli gasiti avtomobil, požar pa so pogasili ptujski gasilci. V prometni nesreči je bil moški hudo telesno poškodovan in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Ptuj. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola so policisti odredili strokovni pregled, vozniku pa so izdali plačilni nalog, so še zapisali na PU Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.