Slovenija > Črna kronika
12 ogledov

Pred policisti zbežal v drevo

Žurnal24 main
V Dražencih je 40-letnik pri begu pred policisti zapeljal v bankino in nato v drevo in se huje poškodoval.

Moški je v nedeljo zvečer prišel do hiše nekdanje žene, ta pa je zaradi nadlegovanja poklicala policijo. Vendar še preden so policisti prišli, je moški že odšel, a jih je žena čez nekaj časa znova poklicala, saj se je moški vrnil do hiše in jo vnovič začel nadlegovati.

Policisti so moškega čez nekaj minut izsledili v Dražencih, ko je vozil iz smeri Zgornje Hajdine proti Selam, in zapeljali za njim. Med vožnjo so ga večkrat poskusili zaustaviti, vendar se moški ni želel ustaviti. V križišču za Sele je zavijal levo, pri tem pa vozil s takšno hitrostjo, da ga je zaneslo v desno na bankino, kjer je z desnim vzvratnim ogledalom trčil v prometni znak, s sprednjim delom vozila pa je trčil v drevo ob desnem robu vozišča.

Po trčenju se je vozilo odbilo nazaj na vozišče, kjer se je vnelo. Policisti so moškega rešili iz vozila, mu nudili prvo pomoč in začeli gasiti avtomobil, požar pa so pogasili ptujski gasilci. V prometni nesreči je bil moški hudo telesno poškodovan in so ga z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Ptuj. Zaradi suma vožnje pod vplivom alkohola so policisti odredili strokovni pregled, vozniku pa so izdali plačilni nalog, so še zapisali na PU Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.