Pred šolo v boj s policisti

Foto: Žurnal24 (Foto: Radio Krka)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Okrog 15. ure se je pred Osnovno šolo v Vavti vasi na Dolenjskem traktorist sprl s policisti. Napihal 0,91. Okrepitve s sedmimi policijskimi vozili.
Oglej si celoten članek

 

Policisti Policijske uprave Novo mesto so opravljali redno kontrolo prometa in v okviru te ustavili tudi traktorista. Zaradi suma, da mimo osnovne šole vozi močno opit, so mu odredili preizkus alkoholiziranosti.

"Ker je preizkus z alkotestom pokazal 0,91 grama alkohola na liter izdihanega zraka, so policisti traktoristu izrekli tudi ukrep pridržanja," je za Žurnal24 potrdila Alenka Drenik z novomeške policije.

Traktorist se je pridržanju močno upiral, zato so morali policisti uporabiti silo. Poklicali so tudi okrepitve; na kraju se je tako znašlo kar sedem policijskih vozil, kasneje pa se je na kraj dogodka pripeljalo tudi reševalno vozilo.

Traktorista so odpeljali v novomeško bolnišnico. Tam so po besedah Drenikove ocenili, da ga zaradi simptomov zastrupitve z alkoholom pridržijo na opazovanju.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.