Predrzne tatove ujela videokamera

Foto: natasa.livojevic@gmail.com
Foto: natasa.livojevic@gmail.com
Nataši so iz zaklenjene kolesarnice ukradli kolo z motorjem, tatov pa še niso odkrili, čeprav ju je posnela videokamera.
Oglej si celoten članek

Na Rusjanovem trgu v Ljubljani so 11. junija Nataši iz zaklenjene kolesarnice ukradli kolo z motorjem, ki je bilo priklenjeno. Kolo chiao je bele barve, na fotografiji je na desni strani. Nataša za kolo z motorjem pravi, da ji veliko pomeni, saj je lahko in priročno, z njim pa se lahko odpravi na krajše poti v trgovino ali na vrt po zelenjavo. Vredno je 350 evrov in čeprav Nataša pravi, da je to morda za nekoga malo, njej pomeni kar precejšnjo vsoto, ki jo človek v tem času težko pogreša.

Krajo kolesa z motorjem je posnela varnostna kamera, vendar sta tatova na posnetku zakrita s kapucami. Hkrati so ukradli tri kolesa z motorjem, kar so tudi prijavili policiji, vendar tatov še niso odkrili.

Če kje opazite Natašino kolo z motorjem ali lahko pomagate z drugimi koristnimi informacijami, ji to sporočite na natasa.livojevic@gmail.com.

 

So tudi vam ukradli kolo in bi želeli, da vam ga pomagamo najti? Pošljite podatke prek spodnjega obrazca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.