Slovenija
8 ogledov

Predrzne tatove ujela videokamera

ukradeno kolo z motorjem natasa.livojevic@gmail.com
Nataši so iz zaklenjene kolesarnice ukradli kolo z motorjem, tatov pa še niso odkrili, čeprav ju je posnela videokamera.

Na Rusjanovem trgu v Ljubljani so 11. junija Nataši iz zaklenjene kolesarnice ukradli kolo z motorjem, ki je bilo priklenjeno. Kolo chiao je bele barve, na fotografiji je na desni strani. Nataša za kolo z motorjem pravi, da ji veliko pomeni, saj je lahko in priročno, z njim pa se lahko odpravi na krajše poti v trgovino ali na vrt po zelenjavo. Vredno je 350 evrov in čeprav Nataša pravi, da je to morda za nekoga malo, njej pomeni kar precejšnjo vsoto, ki jo človek v tem času težko pogreša.

Krajo kolesa z motorjem je posnela varnostna kamera, vendar sta tatova na posnetku zakrita s kapucami. Hkrati so ukradli tri kolesa z motorjem, kar so tudi prijavili policiji, vendar tatov še niso odkrili.

Če kje opazite Natašino kolo z motorjem ali lahko pomagate z drugimi koristnimi informacijami, ji to sporočite na natasa.livojevic@gmail.com.

 

So tudi vam ukradli kolo in bi želeli, da vam ga pomagamo najti? Pošljite podatke prek spodnjega obrazca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.